Over Moniek - mantelzorgmakelaar

Door de veranderingen en bezuinigingen in de zorg wordt er steeds meer druk uitgeoefend op mantelzorgers. Het regelen van deze zorg kost veel tijd en energie.

Als mantelzorgmakelaar bied ik ondersteuning bij het uitzoeken van de mogelijkheden. Met mijn kennis en ervaring help ik u regeltaken overzichtelijk te maken of ik neem ze tijdelijk van u over. U behoudt de regie en zodra alles weer op de rit is, doe ik een stap terug. 

Kennis en ervaring

Naast mijn werk als mantelzorgmakelaar ben ik al 15 jaar werkzaam als spoedeisende hulp verpleegkundige. Hierdoor heb ik een brede kennis van ziektebeelden en veel ervaring in de zorg, die ik goed kan gebruiken bij mijn werk als mantelzorgmakelaar. Om als mantelzorgmakelaar aan de slag te gaan heb ik de post-HBO opleiding tot mantelzorgmakelaar gevolgd bij post-MD opleidingen.

Lidmaatschap en bijscholing

Ik ben lid van de Beroepsvereniging van MantelZorgMakelaars (BMZM), van Cliëntondersteuners voor Mensen met een Beperking (BCMB) en ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister. Middels registratie, intervisie en bijscholing houd ik mijn kennis up to date en borg ik de kwaliteit van mijn dienstverlening.

Moniek van Nistelrooij

mantelzorgmakelaar & onafhankelijk cliëntondersteuner

Vrijblijvend contact opnemen?

Contactformulier

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring van Mantelzorgmakelaar Moniek.

Kosten

Er zijn verschillende manieren waarop mijn diensten vergoed kunnen worden. 

Plan van aanpak

Iedere situatie is anders. Het plan wordt aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Zorgprofessional

Ben jij zorgprofessional en ken je mantelzorgers die support nodig hebben in hun zorgsituatie?